Igår var vi och träffade barnläkaren för kontroll på BVC. Eftersom hon såg till att väga betydligt mindre efterfärden till BVC så vägde hon bara 7510 gr. Det skall väl tilläggas att jag inte tog med skötväskan eftersom jag bara skulle ner och vända tänkte jag. Lillskiten såg så jäkla nöjd ut kan jag ju avslöja när jag fick stå och i princip tvätta henne i handfatet på BVC….

Älskade unge

Älskade unge

Hon var dock betydligt längre 68,2 cm lång, mer än tre cm sen sist. Huvudet är även runt och fint men fortfarande lite platt på högra sidan. Hon inte börjat krypa ännu så jag fick övningar att göra för att hjälpa henne på traven. Vi ska tillbaka i slutet på april för uppföljning.

Lillsnupp goes Zebra

Lillsnupp goes Zebra, vi har köpt en madrass till sittvagnen. Nu är hon för stor för liggdelen 🙂

Idag har vi dessutom tagit 6 månaders kortet. Jag är i riktigt dålig form men jag vill inte gå över tiden för länge. Så här är lite kort från dagens fotografering <3

Sjunde kortet i samlingen

Sjunde kortet i samlingen

Minikopior av mina fingrar

Minikopior av mina fingrar

Jag har ju som sagt skovet från helvetet just nu, det har verkligen satt sig i mina fingrar och handleder. Det är stelt och värker som fan. Jag vet ju att det bara blir värre om jag inte rör på mig så jag tog fram virknål och garn och började virka. Det gör ont men känns så mycket bättre efter en stund. Jag behöver dessutom lite rekvisita till fotograferingarna av newborn i framtiden så det är ju asbra att få egengjord sådan.

Mössa och filt till en liten tjej.

Mössa och filt till en liten tjej.

Jag håller nu på och gör ett set i beige och vitt nu så jag hoppas att jag hinner klart med det i helgen. Skulle vilja hitta ett mönster till blöjskydd men har inte hittat något ännu. Nu blir det kväller och mys med familjen.

Kram Anneli