Lillsnuppan sov hela natten igen, det är nästan så jag skäms men hon har ju sitt humör på kvällen. Mellan kl 16-21 så är hon inte helt nöjd och har svårt att komma till ro. Men på förmiddagarna är hon en riktig ängel. Detta stuk hade hon under mitt återbesök hos barnmorskan. Hon ser så jäkla cool ut.
coolVi var även förbi hos mormor på fika. Jag tog ett jättefint kort men min telefon har gjort det helt svart. Vet inte vad det är för fel. Vi får ta ett nytt helt enkelt. Mamma min har fått det så fint och hon trivs verkligen. Det märks lång väg. Hemma så blev det lackverkstad. Resultatet kommer ni hitta på en nytt cyberställe om ett par veckor. Vi blev även bortskämda, precis när jag ska ta eftermiddagspromenaden kommer svågerns underbara mamma förbi med en present till Olivia. Sånt blir man lite extra glad över då vi verkligen inte förväntar oss det. Det var en jättefin kofta, den kommer hon kunna ha om någon vecka eller två.
koftaKvällen var lugn, jag redigerade lite kort som jag fick upp på insta. Kändes lite skönt.
Kram Anneli