Eftersom jag ligger sorgligt efter i mina inlägg här så får jag skriva historiska inlägg idag men jag publicerar dem på rätt dag. De är ju främst för min skull, som en dagbok och nu saknar jag två BVC-inlägg så detta blir det första 🙂

Två tröttmössor sover hos pappa

Två tröttmössor sover hos pappa

Idag så var jag iväg till jobbet på en intervju, det gjorde att Fredrik fick ta BVC-besöket med lillsnupp. Tur för mig eftersom det var vaccindag. Två sprutor fick liten, en i varje ben. Hon blev ledsen men det gick bra. Personligen är jag överlycklig att slippa. Har blivit så blödig, själv tar jag ju sprutor varje vecka och har lämnat fler blodprov än jag kan räkna så jag borde ju vara bäst på detta. Men inte då, klarar varken av henne eller Tyson längre. Men jag hoppas det går över. Idag vägde hon 5580 gr och var 59,2 cm lång. Drygt ett kilo och nästan 3 cm sen sist.

Hon växer så snabbt

Hon växer så snabbt

Intervjun gick bra men nu dröjer det till efter jul innan jag får veta något. Får se hur det går.

Kram Anneli