2016 var året då jag grävde ner mig i utbildningar, utveckling och funderade på vad som är viktigt här i livet. Min lilla familj har fått en extremt central roll i mitt liv. När jag går och lägger mig på kvällen har jag börjat fundera på vad jag gjort bra och vad kan jag göra bättre imorgon. Jag älskar struktur, planering och ordning men det finns nog ingen mer impulsiv människa i världen än mig. Men de senaste åren har jag jobbat enormt mycket med att tygla min inpuldivitet och använt mig av min kärlek till struktur i första rummet. I lilla familjen Holm har vi många mål och drömmar. En av våra drömmar är att bo i ett varmt land under årets kalla månader, september till maj. Detta för att jag mår så mycket bättre i värme och det gör mig till en så mycket bättre mamma och fru. Så vår dröm är nu ett mål, ett mål vi vill nå 2019. Många kommer säga att det är omöjligt, men faktum är att vi själva lägger hinder för oss. Man behöver inte vara rik för flytta utomlands, man behöver en plan och en vilja att hitta lösningar. Vi kommer göra det, vill ni att vi berättar mer? Vill ni att vi berättar våra steg? I så fall skriv upp dig i vänsterspalten så får du alla våra inlägg bekvämt i mailen ?

Trello, mål, skrivuppmål

Jag älskar Trello, det bygger på anslagstavlor. Om du vill testa så använd länken nedan så får både du och jag guldmedlemskap i en månad.

Trello – världens bästa  verktyg för struktur. Vill du testa? Använd länken här ?? https://trello.com/anneliholm/recommend

Jag kommer hålla minikurser (gratis så klart) i hur du kommer igång med Trello i vår. Så håll utkik på vår Business sida på Facebook. OBS, den är helt ny så den är helt tom. Kan inte du hjälpa oss genom att skriva på sidan vad du skulle vilja lära dig som har med business, struktur och ordning att göra? Vi skulle bli superglada ?❤ http://www.facebook.com/fianelibusiness

Nä nu måste jag sova, imorgon är Mr. Perfect pappaledig och jag ska få gosa med en liten söt Samuel som är 10 dagar gammal. Jag ska få fota, dofta och krama om hans lyckliga familjer, en liten Sigge sköldpadda ska därför få ett nytt hem ?

Massa kramar

Anneli