Så dålig som min dag var igår, så bra var den idag. Jag vet inte riktigt vad som gick så snett igår. Jag och lillsnupp hade en perfekt morgon. Tyson tyckte det var kul med snön och jag fick se mina älskade småfåglar hitta vårt fågelbord. Sen måste Olivia fått någon släng av magont eller något för hon var som ål och grät mer eller mindre konstant i sju timmar. Jag har aldrig känt mig så otroligt maktlös och värdelös. Det liksom kniper i hjärtat på mig när hon är så ledsen. Det spelade verkligen ingen roll vad jag gjorde. Hon kunde inte komma till ro. När jag prata med Fredrik så brast det totalt. Jag brukar ytterst sällan bryta ihop. Bit ihop är snarare min melodi men igår gick det inte.
snöTill slut somnade hon helt utmattad på mig, lagom tills Fredrik kom hem. Han tog sedan hand om mig. Lagade supergod blodpudding, (ja jag älskar blodpudding) med smör. Inge bacon eller lingonsylt utan bara vanligt Bregott till, mums! På kvällen sen sov vår lilla Charlie Chaplin, hon vaknade vid 20:30-tiden och åt. Sedan somnade hon om och sov till 04:30. Lyx kompensation skulle jag kalla det.
charlieEfter att hon fått mat så somnade hon igen, hon hade lite sömn att ta igen kan man ju säga. Problemet var att jag själv var tokpigg! Jag brukar ju normalt somna vid 01, och väckas kl 04. Så blev det inte nu, dessutom somnade jag innan 23 så det blev lång sömn. Idag har jag haft det hur bra som helst istället. Jag var vaken när Fredriks klocka ringde så vi åt frukost tillsammans och såg på morgon-tv i soffan på övervåningen. Det är så mysigt att sitta där. Jag, Olivia och Tyson startar dagen där varje morgon. Vid morgonpromenaden fotade jag denna. Är ett bidrag till en fototävling jag är med i, veckans tema var asfalt.
asfaltUnder resten av dagen har jag fikat med en kompis. Vi har lite roliga planer på g. Återkommer med vad om ett par veckor. Jag har även fått hjälp av bästa Ullis med min hemsida för fotograferingen, nu ska det bara fixas lite. Har ni tur kommer en länk upp om några dagar. Under förutsättning att datorn inte åkt genom fönstret.
Kvällen har bestått i god middag. Fredrik har lagat musslor. Så gott!
pappaKram Anneli