Det har varit tufft en tid för lilla familjen Holm, men senaste veckan tar nog priset. Olivia startade förra helgen med att bli förkyld och få hög feber, sen har det bara rullat på. Fredrik har fått vabba hela veckan med lite hjälp av både mormor och farmor. Problemet är att när Olivia börjar må bättre så blir hon så uttråkad och med det kommer en hel del påfrestande beteenden som inte är helt ljuvliga… Men hon har nu fått göra sitt första sjukhusbesök, det resulterade i dubbel öroninflammation. Jag hoppas verkligen att hon inte blir något öronbarn våran lilla älskling, det är så jobbigt med öronproblem.

Tidigare i veckan så visade lilla pingvinen hur duktig hon är med gåvagnen, trots den snoriga näsan och dubbel öroninflamation.

Tidigare i veckan så visade lilla pingvinen hur duktig hon är med gåvagnen, trots den snoriga näsan och dubbel öroninflamation.

Nu för tiden så får man inte penicillin vid öroninflammation, de är tydligen väldigt restriktiva med penicillin över lag nu för tiden. Själv har jag knaprat Flukloxacillin i tre månader nu, men den används å andra sidan endast till Stafylokocker i mjukdelar och leder.

Hon är så söt vår lilla docka när hon leker, hon kan verkligen fastna i det hon gör.

Hon är så söt vår lilla docka när hon leker, hon kan verkligen fastna i det hon gör.

I fredags så blev tyvärr även Penny sjuk, det rena rama tortyren att höra henne när hon har svårt att andas, hostar tills hon kräks och tittar på en med sina stora blå ögon med en min som verkligen säger – hjälp mig! Mitt mammahjärta går verkligen sönder… Har precis pratat med 1177 vårdguiden och tydligen så gör jag allt rätt och vi behöver inte åka in just nu iaf. Men jag har fått lite tips och fått direktiv om vad jag ska hålla utkik efter. Jag fotade lillan i veckan och blev tvungen att leta rätt på en bild på Olivia. Jag tycker de är så lika och de är de verkligen, sen är det extra kul att se hur mitt fotograferande gått framåt dessa 15 månader.

Våra små prinsessor <3

Våra små prinsessor <3

I veckan fick jag ett överraskande brev i lådan, tydligen så har jag rätt att få lite ersättning pga att jag varit sjuk. Det känns ju lite roligt så nu drömmer jag om att köpa en kompaktkamera som kan filma också. Det saknar jag verkligen, visst funkar mobilen men jag har blivit för kräsen märker jag. Vi får se om jag får köpa en födelsedagspresent till mig själv <3

Jag kikar på Panasonic Lumix DMC-LX100 silver, den har allt det jag vill ha plus att den är riktigt snygg ;-) Om du vill läsa om den hittar du en recension här.

Jag kikar på Panasonic Lumix DMC-LX100 silver, den har allt det jag vill ha plus att den är riktigt snygg 😉 Om du vill läsa om den hittar du en recension här.

Nu blir det till att invänta att klockan ska slå 00:30, då drar årets händelse igång, Super bowl. Fredrik sover redan i soffan så jag får nog se det själv.

Massa kärlek
Anneli