Mitt senaste inlägg om mig och lillasyster hade verkligen ett enormt genomslag. Jag är riktigt chockad, nästan 2000 visningar och över 200 delningar på facebook var något jag inte hade räknat med. Men jag är så oerhört lycklig och tacksam över de positiva kommentarer, meddelanden och hejarop som kommit till oss. Tusen tack! Däremot fick jag lite rädsla för att skriva något nytt, det kändes så stort helt plötsligt. Sen att kroppen har strulat de senaste veckorna gör att jag inte varit på mitt solskenshumör heller. Jag har haft väldigt ont i ryggen i över en månad och var till slut och träffade min reumatolog i onsdags. Tyvärr så var inte beskedet det jag velat.

Tack för tipset bestie! Den hjälper <3

Tack för tipset bestie! Den hjälper <3

Inflammation och svullnad över S-leden i ryggen. Inte så värst skönt men jag visste ju att jag kunde bli sämre efter en graviditet så det får jag ju ta. Personligen så var det ju värt det för mig. Jag ska någon gång skriva ett inlägg om längtan efter att bli mamma men det får bli en annan dag. Det som däremot gjorde mig oerhört ledsen är dels följderna av att ha ont i ländryggen och att det börjar blomma inflammationer lite här och var. Förmodligen är det på grund av att jag börjar bli resistent mot Enbrel. Något som jag visste kunde hända, nu ska jag inte måla fan på väggen men den gamla paniken börjar göra sig påmind. De tidigare medicineringar jag haft har inte varit så effektiva och jag har mått riktigt uselt både psykiskt och fysiskt. För att inte tala om den förlamande tröttheten som det innebär av att leva med en konstant smärta. Jag är ledsen, riktigt ledsen faktiskt men det var som jag sa till mina väninnor igår. Det är en jäkla tur att det drabbar mig som trots allt kan hantera det. Jag har ju fått min bonus, min skatt, min lilla prinsessa. Det är värt all smärta i världen.

Min lilla måne, så hel du gör mig

Min lilla måne, så hel du gör mig

Nu går jag på extra smärtstillande och inflammationsdämpande så förhoppningsvis så räcker det men det ger andra bekymmer. Alla dessa mediciner påverkar min lever ytterst negativt samt att det innebär att lillsnupp blir utan syskon. Så jag hoppas ju att det bara är en tillfällig formsvacka, men annars så kommer jag vara så tacksam mot den här kroppen att den trots allt gav oss Olivia. Det var verkligen inget jag räknat med och så jag känner ingen sorg bara oerhörd tacksamhet. Nog om dessa eländen, vi tar den tjuren när vi vet mer. Nu längtar jag till onsdag, då ska jag till en kiropraktor och förhoppningsvis få loss ryggen lite 🙂

Happyface Foto: Sofia Stegsäter

Happyface Foto: Sofia Stegsäter

Fina Sofia i solnedgången i Vaxholm

Fina Sofia i solnedgången i Vaxholm

Jag har haft mycket roliga saker för mig också, flera fotograferingar. Bland annat en där en gammal kär vän fotades med hennes stora kärlek. De ingen visste då förutom några få är att hon är gravid med deras första barn Jag är så glad för hennes skull.

Fina Vera med hennes ursnygga kille

Fina Vera med hennes ursnygga kille <3 Det verkligen strålade om dem!

Sen har jag haft ytterligare en gravidfotografering där jag känner Nicoles mamma väldigt väl. Hon och hennes urgulliga kille Davve väntar deras första barn och Knurten som hen kallas är efterlängtad, det syns verkligen 🙂

Så himla fina

Så himla fina

Jag har även läst och gått igenom timmar med olika redigeringssätt för att utveckla den ådran. Nu har jag verkligen börjat närma mig det jag gillar så här är lite olika varianter.

Jag är lite kär i denna matta svart vita redigering Foto: Sofia Stegsäter

Jag är lite kär i denna matta svart vita redigering Foto: Sofia Stegsäter

Här rockar Tyson sockorna i en lite mer romantisk redigering som jag fastnat för

Här rockar Tyson sockorna i en lite mer romantisk redigering som jag fastnat för

Eller varför inte denna lite dova och dramatiska

Eller varför inte denna lite dova och dramatiska

Sen har det ju varit både norrsken och solförmörkelse, den senare hade jag inget bra objektiv med passande filter så den blev ju sådär men men. Det blev en bild iaf. Får ta en bättre år 2034! norrsken (1 av 2)

norrsken (2 av 2)

rocka (1 av 4)

Nu blir det kvällsmys med make och dotter. Glöm inte att vara rädda om varandra!

Kram Anneli