Det var länge sedan jag skrev ett riktigt inlägg och mycket har hänt sen nyår. Det är ganska fascinerande att trots att jag är hemma med lillsnupp så händer det roliga saker. Jag har märkt på många av mina gamla kompisar att det fastnade i mammabubblan och sedan nästan blivit sura för att de ”missat” saker som skett på utsidan. Personligen tycker jag att det är upp till mig om jag väljer att missa eller ej. Jag älskar att vara hemma med mitt lilla underverk men jag tycker om att vara ute med vänner och familj utan lillsnupp också.

Det har kommit ett paket i mellandagarna från en tävling som jag var med. Steppa in hos Linn, hon gör jättefina saker <3

Det har kommit ett paket i mellandagarna från en tävling som jag var med. Steppa in hos Linn, hon gör jättefina saker <3

Det är verkligen upp till var och en hur man väljer men jag kommer inte klandra någon annan utom mig själv om jag skulle känna mig åsidosatt, ensam eller bortglömd. Vänskapsrelationer är något man måste vårda, det är lika viktigt som att vårda sig själv. Jag älskar att få mina naglar fixade, det har jag gjort i 6 år hos samma tjej, ja jag är ett vanedjur, hittar jag någon jag trivs med då stannar jag där. Jag tycker det är bra att vara lite fåfäng, det skadar inte för mig iaf. Annars skulle jag säkert gå i mysbyxor varje dag och endast stanna hemma för faktum är. Jag älskar att vara hemma.

Har piffat vår fina tallrikshylla, på krokarna hänger kaffekopparna som var vinsten i paketet :)

Har piffat vår fina tallrikshylla, på krokarna hänger kaffekopparna som var vinsten i paketet 🙂

Nog om det för ganska ett år sedan, den 12 januari fick vi veta att vi var gravida med vårt lilla underverk. Vi var i Thailand och hade testat ett par tidigare då jag fick en känsla. Men då var det negativt, så det innebar inga hinder för dykning. Jippi! Jag älskar det men det kan vi gå in på en annan gång. I alla fall, tre dagar senare var vi tillbaka i Patong och jag låg och tittade på NFL tidigt på morgonen. Jag hade köpt ytterligare ett test så jag provade igen kl 04:00 och det var positivt. Jag vet att jag gjorde några piruetter i badrummet och studsade ut och väckte Fredrik. Han kommer aldrig glömma den här händelsen resten av livet hahaha. Jag frågade om han inte behövde gå på toaletten, jag hade lagt testet i badrummet. Nyvaken tittar han på mig som om jag var en utomjording eller åtminstone galen. Vad är klockan är svaret? Klockan är 4 säger jag glatt. Då behöver jag inte gå på toaletten just nu…. Det fortsatte en stund innan jag gav upp och gick och hämtade testet med tada!! Han måste fortfarande ha sovit, för det tog ett tag innan han fattade vad det var. Det finns ett kort men det är privat men när poletten väl trillade ner var nog leendet det bredaste på länge.

Ett år går så fort, fortare än vad man vill ibland <3

Ett år går så fort, fortare än vad man vill ibland <3

Förlossningen har jag tänkt att skriva om vid tillfälle, den var ok men fikat med flaggan uteblev för min del tyvärr. Det viktigaste är att hon nu är här vår lillsnupp och det gör att vän om graviditeten var tuff så var det så värt det <3 Vi håller just nu på och planerar första resan med liten som förmodligen kommer bära av till Gran Canaria till hösten. Ska bli så mysigt. Jag har varit där många gånger och längtar verkligen tillbaka och Fredrik har aldrig varit där så det känns som en passande resa med en ett-åring 🙂 Då är jag förhoppningsvis helt ok efter operationen i måndags. Då blev operation nummer två i 35-årservicen avklarad. Jag har de haft stora problem med mitt högra knä de senaste 15 åren, där de hoppar ur led lite då och då. Det gör jäkligt ont kan man säga. Nu har de lagt tillbaka knäskålen till rätt plats, tagit bort ledkapseln på ena sidan och stramat upp ledbanden på andra sidan. Nu är jag sjukskriven i 6 veckor och hoppar runt på kryckor 🙂

Före operationen har knät mest varit svullet och knäskålen har legat ut till höger.

Före operationen har knät mest varit svullet och knäskålen har legat ut till höger.

Den här gången fick jag fika 🙂 Fredrik var iväg till fjällen i helgen och det är svårt att bära lillsnupp med kryckor så vi flyttade ut till Ljusterö. Vi hade supermysigt och blev ompysslade. I lördags lagade Pia middag, koreansk bulgogi.Så jäkla gott!

Det här är lillsnupps favvo, om hon är ledsen kan vi alltid se lite på babblarna, då blir livet genast bättre ;)

Det här är lillsnupps favvo, om hon är ledsen kan vi alltid se lite på babblarna, då blir livet genast bättre 😉

Lilla barnvakten Trixi älskar bebisar

Lilla barnvakten Trixi älskar bebisar

Vi spelade risk och andra spel, så jäkla kul. Torskade varje omgång :)

Vi spelade risk och andra spel, så jäkla kul. Torskade varje omgång 🙂

I fredags så startade jag och Fia upp vår webb-butik Fianeli, känns så himla roligt. Jag kommer skriva lite mer om det senare i veckan för nu ska jag gosa med lillsnupp 🙂

Kram Anneli