Ikväll var jag på en skrivkurs arrangerad av Oak & Living, det var trevliga Monique Stalås Hörnsten som höll i denna. Det var så roligt! Jag hade glömt att jag gillade att skriva, jag har alltid drömt om att skriva lite längre texter, bättre blogginlägg etc etc. Mitt problem är att i huvudet är det asbra men när det hamnar på pränt så är det typ uselt… 🙁 Men men nu skall jag försöka bättra mig. Jag fick rådet att skriva flera inlägg samma dag och ha dessa på lut och det låter som en bra idé. Jag gick den främst för företaget skull eftersom jag vill skriva bra inlägg där. Privat är denna blogg mest för familjen och oss själva. Jag lägger inga krav på mig själv förutom att det skall komma ut en bild om dagen på lillsnupp. Tanken är att jag skall göra ett kollage av dessa efter ett år. Kan bli kul. Detsamma är det med fotoutmaningen 365foton. Alla har ett tema, svartvitt och i mitt favvoformat 1:1 eller fyrkantigt. En enda bild kommer bli i färg men jag har inte riktigt bestämt vilken, förmodligen någon i september 🙂 Jag skäms lite men jag glömde att ta en bild på kursen så det blir en bild på en tavla jag precis sålt ett print av

Detta var ursprungligen ett misslyckat kort på skansen, ibland blir det misslyckade väldigt lyckat!

Detta var ursprungligen ett misslyckat kort på skansen, ibland blir det misslyckade väldigt lyckat!

Ikväll har vi också lanserat fotograferingstjänsten för Fianeli. Känns så himla roligt, nu gäller det att hålla tummarna att vi får bokningar. Det finns också en tävling på Facebook som jag hoppas skall bli uppskattad 🙂

Kram Anneli