Nu börjas det, den där förbannade vintern är här och med den – Halsfluss. Jag längtar till den 9/12, då ska min halsmandlar väck! Igår fick jag dessutom tid för min knäoperation, den är dagen efter hehe. Måste boka om någon, igår visste jag inte. Idag vet jag, mandlar den 9:e, check! Knä, januari javisst! Knät är som det är, har varit stökigt de senaste 10 åren men det går att leva med. Halsfluss är värre, åtminstone här och nu eftersom det inte bara gör ont i halsen utan lederna gör ont och jag kan inte ta mina mediciner. Det gör att jag sammantaget blir jäkligt dålig. Men men jag är ändå van, har halsfluss ca 3-4 gånger per vinter. Ibland baciller och då blir det penicillin, ibland är det dock virus. Då får man vänta ut det. Jag har hört att operationen är ganska enkel men det är smärtsamt efteråt. Tydligen så är det enda gången som man som vuxen får leva på glass. Jippi!!! Nåväl, när man är sjuk så får man ha på sig vad man vill å då behöver det inte matcha. Så idag bor jag i mina grisskära (ja jag vet, de är rosa, jag har ingen förklaring) mjukisbyxor, de är dessutom fyra storlekar för stora!!!
sjukTyson har idag hittat en ny favvoplats, han är nämligen så förbannad på vårt nya fågelhus. Det har inte hängt där förut och skall därför inte hänga där nu! Så idag har han spanat och muffat halva dan.
tysonJag har även roat mig med att testa lite produktfotografering idag. Har aldrig fotat saker med eftertanke men testade idag. Det var askul, skönt när man tittar, skjuter av och inser att det borde vara lite mer luft här. Då kan man ändra och fota igen. Ny upplevelse för en porträttfotograf!
putsdukIkväll är Fredrik iväg på klubben så jag ska jobba av lite som ligger när min lilla prinsessa somnat in.
Kram Anneli