Hos oss är det inte Olivia som håller en vaken på nätterna, utan vår fyrfota älskling. Kl 04 imorse skulle han ut?!? Det är något nytt han börjat med, Fredrik tog ut han på en riktig prommis vid 22-tiden och han har tidigare lätt sovit till kl 09. Jag fick jätteproblem att somna om, sedan kl 04:50 sätter han igång och tokhosta. Han hamnar liksom i en ond cirkel och kan inte sluta. Väcker Olivia lite lätt så klart så Fredrik gick ner med han. Kl 06:00gav jag upp, insåg att det inte skulle bli mer sömn denna natt. Även om man blir trött och irriterad av att bli väckt kl 04 så tycker jag så synd om lillen. Nu under dagen har det varit bättre iaf. Dtet typiska var ju dock att idag var enda dagen jag var tvungen att gå upp i tid. Jag åkte ut vid 09 till Ljusterö för att hjälpa Cissi i kiosken. Plötsligt flög jag tillbaka 16 år i tiden när jag stod och bankade fläskschnitzel igen. Herregud vilken träningsvärk detta kommer ge hahaha. Sedan hjälpte jag mest till med disken och avplockning av borden. Men det var ganska roligt, åtminstone för en dag 😉

Min lilla hörna som Cissi presenterade den som när jag kom :-)

Min lilla hörna som Cissi presenterade den som när jag kom 🙂

IMG_20150219_135551

Som en kollega skrev: Molto benne, kansiga unge haha

När jag kom hem var jag fullständigt slut. Jättesnälla farmor & farfar var barnvakt åt lillsnupp som förövrigt var urknasig när vi la oss i soffan. Jag kunde inte välja vilken av de fyra jag skulle ha som dagens outfit så det blev ju alla fyra. Men här kommer till slut favoriten 😀 Nu på eftermiddag och kväll har det mest varit skidor för hela slanten. Så himla glad för Stina Nilsson silver, skönt att det inte blev trippel norskt! Imorgon är det nordisk kombination, det är väl så där men vi är inne på att åka upp nästa fredag om vädret tillåter för och se herrarnas stafett 🙂

Kram Anneli