Dagen har varit sådär. Kunde inte sova på grund av rethostan från Hades. Somna in någon gång vid kl 5 imorse, men jag fick mycket gjort å andra sidan. Å så får man dricka varm choklad när det är synd om en på det lilla viset. Därför stannade min hjälte hemma idag och tog hand om #vilddjuren Tyson har varit elritarassistent idag, husse tyckte dock att han tog sin uppgift på lite för stort allvar.
elritarsassistentYtterligare en glädje var att jag inte ensam bölar till Nyhetsmorgon. De har donationskampanj denna vecka. Igår storgrät jag när ett par berätta om när de förlorade sin 6-månaders baby som de valde att donera organen från. Tre personer överlevde tack vare det. De pratade om hur viktigt det är att prata om sånt innan det händer eftersom vi människor har en naturlig ”Det händer inte mig” inställning. Så därför prata vi om det idag. Själv har jag funnits i donationsregistret i många år men nu kommer Fredrik ta tag i det också och vi är överens om det fruktansvärda skulle ske med Olivia.
donatorIdag bölade vi inte till donationer utan nu handlade det om ett par föräldrar som ”botat” sin son från autism. Det var inte bara vi som grät även Peter Jihde fick torka tårar. Men vilken vacker intervju. Jag blev alldeles varm i hjärtat. Människor kan verkligen flytta berg om de vill. Passande nog dök det ner en enkät i brevlådan idag om hälsa. Jag inser att om den ska bli besvarad är det lika bra att göra det med en gång och jag hoppas att alla som får den svarar. Det tar trots allt bara 10 minuter.
enkätIdag var Olivias födelseannons med i lokaltidningen. Jag måste säga att jag var impad över hur snabbt den kom med. Imorgon ska jag ta tag i dop, julfirande och julklappar. Nedan ser ni hur lokalkändisen sover gott i sin säng. Väl bevakad av bonuskusins Linus gamla Nalle Puh och Moster Emmas hund, hon verkar vara utan ett enda bekymmer i världen.
img_0907
Foto 2014-11-18 22 48 29Kram Anneli