Lillsnupp hade en kinkig kväll igår så hon slocknade vid kl 20:30. Det gjorde att hon sov hela natten. Kl 06:00 vaknade hon, fick mat och somnade om till kl 08:30. Så jag och Fredrik hade frukost ensam i soffan framför Nyhetsmorgon. Olivia var på ett strålande humör när hon sedan vakna igen, hon har definitivt inte fått mitt usla morgonhumör för så här glad skulle jag inte kunna vara. Vi fortsatte dagen med en promenad till farmor i det inte bästa vädret. Tur är att det finns skydd till vagnen. Funkade riktigt bra måste jag säga.
regn farmor När vi kom hem somnade hon i babysittern så jag fick lite gjort här hemma. Nu är storlek 62 uppackad i Olivias garderob och jag har pysslat lite i kontoret. På eftermiddagen ringde moster Caroline och bjöd in sig på middag. Risotto stod på önskelistan och det lät ju hur gott som helst så varför skulle jag säga emot. Till det serverades parmalindade kycklingfiléer. Blev så gott!
mosterNu på kvällen så har lillsnupp varit lite kinkig igen, vill helst bara bli buren. Hon börjar ju bli tung så nu drog vi fram bärselen. Den funkade perfekt när pappa tog den på en test-tur. Hon tvärsomnade så nu blir det lite pyssel framför datorn.
bärseleKram Anneli