Idag var jag och Olivia till sjukgymnasten på BVC. Vi fick en remiss för länge sedan eftersom hennes huvud blivit så platt på vänster sida då hon vägrade sova på andra sidan. Det är ju det vanligaste att småttingar får en så kallad favoritsida, och det har vi nog hela vägen upp i vuxen ålder. Men jag fick lite tips av Maria vår barnsköterska som jag tagit till under dessa månader.

Så låg lillsnupp från dag 1. Det här är taget den 24 oktober och då var hon rätt platt på vänstra sidan av skallen.

Så låg lillsnupp från dag 1. Det här är taget den 24 oktober och då var hon rätt platt på vänstra sidan av skallen.

Det ena var att mata från vänster, ligga mycket på mage och vrida huvudet och bulla upp på den sidan när hon somnat. Det har verkligen gett resultat för idag så fick vi MVG båda två. Lillsnupp visade inga tecken på stelhet i nacken och har en jättefin rund huvudform idag. Lite lite platt fortfarande men det är så lite så det syns knappt om man inte vet om det. Det viktigaste är att hon kan vara kortklippt som sin mamma om hon så vill när hon blir äldre 🙂

Apropå lite äldre bilder så vill jag skicka upp denna, det är inte så ofta farfar hamnar på bild eller att lillsnupp ligger i knät så när det finns så få bevis så får man ju visa upp dem 😉

Här är i mitten på januari, vi har tagit en promenad till farmor och farfar :)

Här är i mitten på januari, vi har tagit en promenad till farmor och farfar 🙂

Under eftermiddagen så har vi i stan för att hämta upp bilden som jag framkallat, samt träffa Kajsa på Itrim för invägning. Nu är det dax att ta tag i mammakilona 😉 och styrketräna kroppen så klart. Jag blev positivt överraskad då jag inte passera 80-kilos strecket. Tack och lov, jag trodde faktiskt att jag var uppe och nosade på 85 kg igen men icke 🙂 Målet är 70 kilo till midsommar. Det tycker jag är görligt utan att pressa för mycket. Så vi får väl se hur det slutar… Jag kommer ta förebilder men jag vägrar lägga upp dem nu, det kanske jag gör senare när jag ser ut som Angelina Jolie hahaha. Jag fick hem glädjande besked härom veckan, något jag faktiskt fasat lite över men nu är jag officiellt frisk, jag har ju haft förändringar två gånger så jag har gått på täta kontroller och jag borde ha gjort en för ett år sen men det blev inte av och sedan blev jag ju gravid med lillan så jag sköt på det. Nu har jag faktiskt varit ganska skraj men nu är det officiellt, kallelse först om fyra år!!! Jippi!

Tack och lov, kunde inte låta bli och lägga på ett lite bubbelgumsrosa filter :)

Tack och lov, kunde inte låta bli och lägga på ett lite bubbelgumsrosa filter 🙂

Jag fick dessutom 45 minuter att slå ihjäl innan Itrim så jag svängde förbi jobbet. Jag kunde inte låta bli att fota för uppenbarligen så är lillsnupp värsta karlmagneten haha!

Fem män och en kvinna :)

Fem män och en kvinna 🙂

En superdag som tyvärr fick lite smolk i bägaren då bilden jag framkallat hade ett veck på mitten 🙁 Jag vill ju att min första tavla jag säljer är perfekt så det är bara att reklamera och beställa en ny… Ja ja sånt händer.

Kram Anneli