Det har varit kallt och mysigt. Vi hann med en tripp till Ljusterö innan nyår. Vi ville hälsa på gammelfarmor och önska gott slut. Vi åkte ju självklart förbi morfar, bonusmormor och moster Felicia när vi ändå var på plats.

Moster är inte helt poppis men här ler jag fortfarande ;)

Moster är inte helt poppis men här ler jag fortfarande 😉

"Det käraste mor hade satte hon på bordet" det brukar farmor säga :)

”Det käraste mor hade satte hon på bordet” det brukar farmor säga 🙂

Solen sken och var vacker när den sakta gick ner då vi tog färjan hem

Solen sken och var vacker när den sakta gick ner då vi tog färjan hem

Nyårsafton blev en lugn middag hemma med goda vänner. Tyvärr fick den ena familjen tacka nej på grund av sjukdom. Men vi hade supermysigt trots att vi var få. Jag älskar att få duka vackert med min fina servis och matsilver som jag fått från min lilla underbara farmor. Även duken har hon eller mamma broderat. Jag minns inte vem men men den är superfin med Marguriter, den har även tillhörande servetter.

nyår3

Älskar mitt vackra porslin

Kvällen blev som sagt lugn, vi undvek även fyrverkerier men lite tomtebloss vid 12-slaget är ju inte fel. Lilla Tyson är så himla rädd för skott så jag vill gärna inte bränna av ett fyrverkeri i mängder utanför. Han har däremot fått Zylkene i en vecka och han har verkligen varit betydligt mer lugn än han brukar vara. Så skönt efter han stora skräck från sommaren då de kraftiga åskovädrena fått honom att bli rädd för regn till och med 🙁

Tomtebloss med sötaste minigästen

Tomtebloss med sötaste minigästen

Tyson har en ny favvoplats när han är rädd, under vårt smala badrumsskåp i gästtoaletten

Tyson har en ny favvoplats när han är rädd, under vårt smala badrumsskåp i gästtoaletten

Vi har efter det haft lite lata dagar här hemma så jag har samlat ihop lite sova sött kort. Jag skall göra en årsresumé av 2014 men har tyvärr inte riktigt hunnit med. Jag ska även ta nya kort till fotoutmaningen som jag missuppfattat lite, så jag måste börja om 🙂

Här är lillsnupp bara en dag gammal och här tittar vi på Champions League

Här är lillsnupp bara en dag gammal och här tittar vi på Champions League

Här är vi bara varit hemma någon dag. Lite trötta efter så många dagar på sjukhus.

Här är vi bara varit hemma någon dag. Lite trötta efter så många dagar på sjukhus.

Den 9 oktober sover jag gott på pappas bröst. Så liten!

Den 9 oktober sover jag gott på pappas bröst. Så liten!

20 oktober så myser vilddjuren i mitt knä.

20 oktober så myser vilddjuren i mitt knä.

Det här är lördagen innan julafton, jag bakar lussekatter och assistenterna intog soffan ;)

Det här är lördagen innan julafton, jag bakar lussekatter och assistenterna intog soffan 😉

Kram Anneli