Lycka är något som är så individuellt, för mig är lycka att få bära mina barn, kunna leka med dem, fotografera och beröra människor i min omgivning och skapa hjälpmedel för att minnas. Just nu bygger jag och Sofia upp en verksamhet som ska bli beständig. En verksamhet som ska stå för bra ideal och trygghet. I bakgrunden bygger vi hemsidor till Fianeli som kommer visa er vår vision som jag är så otroligt stolt över. Det är typer av fotogenre som mina barn och Fredrik ska känna sig lyckliga över att jag skapar och som de med stolthet kan säga – Min mamma/fru förstärker kvinnor och barn i ett samhälle som är så ytligt, hårt och kallt. En av alla mina drömmar är att Fredrik ska dela en bild jag tagit som inte är på familjen och säga -Kolla vilka vackra/coola bilder min fru gör, hon gör verkligen skillnad.

Fianeli-Anneli-Holm-Fairytales-powerwommen

När jag fick leka lite med fantastiska Lizzan och Susanne <3

Massa kärlek
Anneli