Inatt vaknade lillsessan kl 05, fick lite mat och somnade om. Kl 09:15 möts man av världens leende. Hann inte få upp mobilen men hon blev så jäkla söt ändå på bilden. ”Det kan få vilken skitdag som helst att vända” som en Instavän skrev, och det är så sant. Till och med mitt usla morgonhumör är bättre nu för tiden.
sötnötIdag var det återbesöksdax till BVC. 56,4cm och 4545gr, hon har en jättefin kurva och är ikapp som hon ska. Hennes huvud är fint men lite platt på ena sidan så vi måste kämpa vidare med att ligga på mage och vända henne när hon sover på ”fel” sida av huvudet. Vi kommer få träffa en sjukgymnast som ska tipsa om övningar.
hej brorsanNu har jag ringt den stackars operationsplaneraren på Danderyd. Knät får en tid i januari, skäms lite då jag verkligen vill få till operationen men nu fått ändra datum två gånger. Jaja, det blir väl bra, planeraren skulle skicka ut en ny kallelse. Halsen känns bättre, det som är så bra med halsont är att man får äta glass. Så jäkla gott, har hittat en ny favorit. Saltkaramell från Sia, helt fantastiskt god!
MumsNu blir det sängen, är faktiskt trött idag.
Kram Anneli