Blir ett kort inlägg idag, vill egentligen bara visa lite kort. Lillsnupp fick en jättesöt liten nalle av Johan som hon är jätteförtjust i. Det mesta just nu testas genom munnen och nallen var inget undantag. Tyson vill dock gärna låna den lite haha.

Ge mig den säger Tyson

Ge mig den säger Tyson

Hon är så söt!

Hon är så söt!

Igår var jag och fotade Caroline och Johan. Carro ville ha lite kärlekskort på dem och det var askul. De undrade vad de skulle göra. Jag sa att de skulle pussas och se kära ut. Knasbollarna blundade och skulle pussas och missar varandra fullständigt haha!

Ooops, missade visst

Ooops, missade visst

Crazysmile

Crazysmile

Idag var det otroligt vackert väder, men kallt. Vår lilla söta fyrfoting är dock inte helt nöjd över att behöva ha täcke som jag sätter på han.

Jag hatar täcke matte!

Jag hatar täcke matte!

Krispigt värre :)

Krispigt värre 🙂

Kram Anneli