Aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle bli mer eller mindre symtomfri på 2 veckor. Mina leder är inte svullna, de ömmar inte och jag kan röra mig obehindrat. Livet i Thailand är ett liv värt leva. Inatt ska vi hem till snö och kyla och på måndag gissar jag att jag behöver ta tag i jobbet. Tror att det kommer bli 25% till att börja med så att det inte blir för mycket direkt.

Igår var vi och snorkla på Similian island men det var så värdelöst. Kineserna har tagit över Thailand fullständigt och de låter så in i helvete. Jag brukar inte störa mig på folk men igår…… Herreguuuuuud!!!

Idag ska vi ha mamma och systermys med lite shopping och mat. Kanske en tatuering ?

Imorgon bitti kl 04 börjar vår resa hem, jag vill inte, jag vill stanna här, jag vill fortsätta vara frisk!

Puss och kläm

Anneli