Inatt så hade jag min 18 natt i rad där jag vaknade av en skärande och blixtrande smärta i kroppen. Jag vaknar någon gång mellan 02-04:30 och sedan tar det allt ifrån 1 timme till att det inte alls går att somna om. Jag tycker så otroligt synd om min tappra make som numera sover väldigt lätt och vaknar av minsta snyftning. För tyvärr så går det inte längre att ha ett fightingface på. Den fasaden rämnade för ett tag sedan och numera så känner jag mig som den största gnällkärringen på jorden. Numera så kan jag inte gå om jag inte har kryckor och det är under förutsättning att mina axlar inte gör ont. Tyvärr så är ju hösten här och det innebär ett automatiskt skov, iår är det inte så milt så nu går det sakta utför. Det jobbigaste i allt det här är ändå psyket. Jag är knäckt, jag tycker att det är pinsamt att gå ut, att åka till centrum är liksom inte att tänka på. Kan jag skicka Fredrik så gör jag det, helt sjukt att den supersociala Anneli helt plötsligt inte vill träffa folk. Jag kan inte riktigt beskriva vad som gått snett men jag har en enorm ångest om jag ska någonstans som inte innefattar sjukvård. För på sjukhus får man ha mjukisbyxor, stripigt hår, vara osminkad och hoppa på kryckor. Tur är att jag får hjälp för jag känner verkligen inte igen mig själv just nu.

Nog om allt elände, igår hade vi vår mysigaste söndag på länge. Tack vare en underbar syster och svåger. Björn byggde en specialtrapp så jag kom ner i deras utomhusspa och det var min lyckligaste timme på länge. Under den tiden var det bara jag och min älskling som fick mysa och kusinerna tog hand om Olivia. När vi badat klart stod världens goaste fiskgratäng på bordet. Det var sån lyx! Det bästa av allt var att efter ett par minuter släppte nästan all smärta. Foten bråkade lite men det var mer som ett kliande myggbett än som om en elefant stod på tån. Lycka var att armar, axlar, och handleder började bli rörliga och det satt sedan i hela kvällen och natten. Jag log och skrattade för första gången på länge 🙂 Vi har ju länge pratat om att skaffa ett eget spa pga min reumatism men jag är snål och tycker att det är för dyrt.

Idag så åkte Fredrik till vår lokala VVS butik för att köpa täckbrickor till vårt nyrenoverade badrum. (Äääääälskar vårt nya badrum förresten <3 ) När han kommer in och ska be om hjälp så står killen i butiken och sätter upp en 50% rabattskylt på ett utomhusspa. Han tog det som ett omen, jag kan säga att det var nog de dyraste täckbrickorna i mannaminne men som Fredrik uttryckte det, man kan inte sätta ett pris på min hälsa. För de allra flesta är detta en lyxartikel, för oss är det en möjlighet till att få vara smärtfri om så bara för en timme. Så till helgen kommer denna goding hem till oss, lyckan är enorm och jag längtar efter att få krypa ner i värmen <3

Massa kärlek
Anneli