Jag lurade maken lite idag. Fick honom att tro att farsdag är inget vi firar. Olivia vaknade kl 08. Jag smög ut tyst, gav henne nappen och gick ner. Värmde välling, fixa kaffe och när jag kommer upp har min sidekick somnat om.
sovaJag plockade upp henne och gav lillsnupp mat. Sen togs det fram paket, pappakaffe och tända ljus.
paket
kaffeSen gick vi in och väckte pappa. Kl 10 skulle vi vara hos fam Pousettes så nu var han tvungen att komma upp. Han blev så glad, och blödiga som vi är kom lyckotårarna över vårt lilla mirakel. I paketen fanns ett armband och ett kort till pappas skrivbord på jobbet. ❤️
farsdagBrunchen hos Pousettes var underbar, jag glömde att fota men ni får ta mig på orden. Hela familjen Holm var på plats och det bjöds på pannkakor, äggröra, smoothie och chokladcrossianter. Mums!! Sen var det hemåt, Fredrik fixade fint på tomten. Själv träffade jag en kompis och pratade om roliga framtidsplaner.
Kram Anneli