Idag var vi först på föräldragrupp och sedan träff med Maria på BVC. På föräldragruppen gick vi igenom prova mat, att de börjar bli rörligare samt kombon barn och alkohol. Det var intressant så klart men jag måste säga att jag känner mig inte som en del i gruppen. Jag är liksom för gammal eller för ung. Så jäkla trisst, sedan skäms jag nästan över att Olivia är så himla snäll. De andra barnen är vakna större delen av natten eller vaknar kl 04 eller kan inte äta det ena eller det andra. Skulle vara kul om någon hade en lika snäll som lillsnupp, mina frågor är ju liksom inga direkta problem utan mer en stilla undran. Jaja, jag har hur mycket vänner som helst men det skulle varit kul om någon hade barn i samma ålder…

Så här såg hon ut på väg till BVC

Så här såg hon ut på väg till BVC

När det blev dags för besöket med Maria började vi med väg och mät. Nu vägde hon 7125 gr och var 65 cm lång. Hon ligger ganska perfekt på kurvan. Sedan kom momentet som jag fasat för i flera veckor. Sprutor!! En i varje ben, hon blev så ledsen. Framförallt vid den andra för då var hon ju förberedd på vad som skulle komma. Det gjorde så ont i mig, jag började näsan gråta i bilen på vägen. Så himla löjligt egentligen, finns väl få som är så vana med sprutor som jag. Jag tar ju själv en spruta varje onsdag och lämnar blodprov flera gånger per år, tidigare lämnade jag varannan vecka. Men det är verkligen skillnad när lillsnupp eller Tyson skall få en, så maktlös! Efter allt detta så har den lilla sötnöten sovit resten av dagen med undantag för två tillfällen med mat.

Hon är ganska söt när hon sover vårt lilla hjärta <3

Hon är ganska söt när hon sover vårt lilla hjärta <3

Vi provade potatis och morotspuré på kvällen. Men det verkade vara sådär...  :-)

Vi provade potatis och morotspuré på kvällen. Men det verkade vara sådär… 🙂

Kram Anneli