De senaste dagarna har vi fikat med mor- och farföräldrar. Börjar bli en riktig lattemorsa. I tisdags var mormor här och var barnvakt. Jag var tvungen att åka runt lite och ville inte låta lillsnupp bli runtsläpad. Nu har jag dessutom hittat kortet på mormor som jag inte fick upp för en månad sen så jag bjuder på den nu istället.
mormorIgår blev det fika med farmor och farfar. Jag hade blandat ihop dagarna men kaffe hann vi med ändå trots att de skulle iväg. Jag fick en jättefin adventsljusstake med mig och jag har tjuvstartat lite med advent eftersom vi får finfrämmande imorgon på middag. Bildbevis kommer under helgen tänkte jag. Jag ska leka lite med kameran i och ta lite interiörbilder, inte min starka sida men och då måste man träna. Idag blev det fika x 3 på Ljusterö. Morfar och bonusmormor hade fullt upp som vanligt men tog sig ändå tid att umgås. En av morfars timmisar kom förbi med en bandvagn som är en typ av sambandscentral. Så coolt! Jag kan inte hjälpa det men jag går igång på sånt, yrkesskadad! Att ange tid på minuten är inte mitt minsta bekymmer tydligen. Näst på tur var gammelfarmor, hon är börjar bli till åren men still going strong. Hennes lilla ögonsten är Ida, hon är inte ouppfostrad men bortskämd och så jäkla mysig. Idag lekte hon tittut med mig ❤️
Foto 2014-11-27 14 31 43Vi åkte ju självklart förbi moster Cecilia och tog en kaffe, tur att man har en kista till mage. Nu på kvällen blev det sushi till middag. Så himla gott, då får vi dessutom anledning att använda vårt fina sushiporslin som vi fått av Fredriks bror och svägerska.
Foto 2014-11-27 18 40 13Idag är det ju thanksgiving, och det innebär amerikansk fotboll på vettig tid en torsdag. Inte mycket till sällskap fick jag. Maken har laddat ner ett nytt program och fastade framför datorn och lillsnupp sov som en stock. Ja ja jag får prata för mig själv.
Foto 2014-11-27 20 09 38Kram Anneli