Brrr nu är hösten här på riktigt. Minusgrader och is på rutorna är nu ett faktum. Kyla är inte riktigt min grej, passar inte oss med reumatism. Men jag gör som vanligt det bästa av situationen. I år har jag dock blivit bortskämd, Fredrik har köpt en underbar jacka från peak till mig. Den är så skön och dessutom jäkligt snygg och jag känner mig så bortskämd ❤️

bortskämdDen kom idag väl till pass då vi startade dagen med en promenad med min bestie Ullis och hennes mallar. Hon har för ovanligheten skull vägarna förbi här men varför tänker jag inte avslöja. Direkt efter mötte jag upp en annan vännina för lunch i Täby C. Olivia var måttligt road som ni kan se på bilden.

hmm

nails

När jag kom hem låg denna goding i brevlådan. Jag är lite småkär i Glossybox då de har ett samarbete med Make up store i fem månader och då lägger i en full size produkt i lådan. Jippi!!! Denna gång var det High tech lighter. Ska testas imorgon, nu är det sängen.

glossy

Kram Anneli