Dagen startade tidigt då vi inväntade rörmokare som skulle lösa vår värme. Vi har den senaste veckan bott på övervåningen då vi haft mellan 13-15 grader varmt på nedervåningen, Brrrrrr!

Någon var lite morgontrött

Någon var lite morgontrött

Olivia är pappas tjej

Olivia är pappas tjej

Sen bar det av för mig och min studdybuddy sköldpaddan till KI i Solna för introduktionsdag. Ett nytt kapitel börjar där jag äntligen bestämt mig för vad jag ska bli när jag blir stor. Jag vill bli någon form av sjuksyster eller barnmorska <3 Det har mognat fram under en ganska lång tid. Redan förra sommaren började det smyga sig på mig att det skulle kännas roligt att jobba inom vården. Jag har, förutom senaste halvåret haft en enorm tur med sjukvården och vill på något sätt känna när jag kommer hem att jag gjort skillnad. Inom vården så känns det som det är möjligt sedan vill jag även ge tillbaka för all hjälp jag fått. Jag kom in på SSK programmet på distans redan förra januari men tackade nej då jag trodde att det bara var en av mina impulsiva nycker. Det passade inte så bra heller då jag precis startat Fianeli med Fia och visste inte vad det innebar att vara nybliven mamma. Nu är det om möjligt ännu mer att göra med ytterligare en liten prinsessa men jag känner mig mer lugn och trygg i rollen så det är inget hinder känner jag.

Hon var superduktig och vi har fått två kompisar, Lia & Luna. Lia ska plugga och Luna är 4 dagar äldre än Penny

Hon var superduktig och vi har fått två kompisar, Lia & Luna. Lia ska plugga och Luna är 4 dagar äldre än Penny

Dagen gick mest ut på intro och lite tips och trix. Jag kunde ju snabbt konstatera att det var många under 25 år i aulan och det pratades friskt om kårlivet. Känns som det inte lockar speciellt mycket, för min del blir det näsan i böckerna när tiden ges, då får pubkvällar stryka på foten. Det var många roliga föredrag idag framför allt så pratade Björn från www.braingain.se om studietaktik. Oerhört intressant!

160118-5

Nu blir det dock sängen då tid för reflektion är kort med två småttingar, dessutom blev vi hemringda av förskolan då lillan var hängig så det har varit mycket tårar ikväll. Jag ska åka redan vid kl 06:30 imorgon så nu blir det sussa sängen. Avslutar med en bild på det fantastiska ljuset från helgen <3

1601181-1

Massa kärlek
Anneli