Ibland så kommer saker emellan men nu är jag nästan ikapp med allt efter förra veckans magsjuka. Om det är något som verkligen ställer till det med planering så är det sjukdomar. Men nu är vi (peppar peppar) ok igen.

Ibland så kommer saker emellan, förlåt för spam men nu är jag nästan ikapp med fotoutmaningen :-)

Ibland så kommer saker emellan, förlåt för spam men nu är jag nästan ikapp med fotoutmaningen 🙂

Jag kom ju på att jag inte skrivit någonting om Penny, det kommer komma vår historia men nu växer hon så hon knakar. När hon föddes så vägde lillan 2570 gr, var 49 cm lång och 33 cm i huvudomfång. Nu är ju lillan 1 månad och har jag tagit månadskortet, hon får grönt band vår lilla sköldpadda. Vi var på BVC i fredags och då var hennes mått och vikt 3700 gr, 52,3 cm lång och huvudomfång på 36 cm. Hon är perfekt proportionerlig, ligger 1 under på samtliga mått och är således lite mindre än genomsnittet.

1 månad går så fort

1 månad går så fort

Idag har jag äntligen satt mig och gjort det mesta i min fotoutmaning, det har varit askul och jag har en bra plan för den i slutändan. Igår gjorde jag mina första inlämningsuppgifter på SSK-utbildningen. Jag måste säga att efter en dryg vecka så är det verkligen lagom tempo. Inte som på juristlinjen, jag hade lite panik förra veckan när jag missade ett par dagar men det har jag redan lyckats ta ikapp. Känns oerhört skönt att det är möjligt att missa och komma ikapp. Det var ju omöjligt på juristlinjen, åtminstone för mig. Ikväll bli det mest läsning som står på schemat men först ska jag vänta in farmor och farfar som ska hämta lilla Olivia på förskolan idag. Bjuder på en liten extra bild från i helgen när lilla och jag hade målarstund. Hon är så jäkla söt <3

Massa kärlek
Anneli