Blommor! Jag har fått dille på blommor. Det är så mysigt och det blir så fint. Jag hade fått tips om att Lidl har jättefina men få fairtrade rosor för ingenting. Så jag var förbi där i början av veckan och hittar 7-pack 60 cm rosor för 49,90 kr?!?!? Hur är det möjligt? De är så fina, och jag blev helt kär i den lila färgen.

99,80 kr för dessa 14 st rosor. Du får inte ens tre liknande i en vanlig blomsteraffär.

99,80 kr för dessa 14 st rosor. Du får inte ens tre liknande i en vanlig blomsteraffär.

I torsdags så var jag och hämtade mina jätteframkallningar från Crimson. Jag har tänkt att dessa två skall säljas i butiken som fotokonst. Det är riktigt maffigt att få se sin bild i 50×70 cm 🙂 Jag beställde även svart passpartou till ramarna men jag måste byta ut glaset. Det speglar sig så mycket så man ser inte bilden men vad snygga de blev.

Mina bilder som jag är så stolt över :)

Mina bilder som jag är så stolt över 🙂

Tyvärr fick jag ett negativt besked om jobbet jag sökt. Ganska blandade känslor över det måste jag säga. Jag hade ju verkligen velat ha det men då hade jag behövt börja jobba tidigare. Men det är ju aldrig kul att bli ratat, tog det lite hårdare än jag trodde, mest för att jag är nervös att få någon hitta på tjänst. Men vi får väl se, ska maila min chef i nästa vecka. Då är det fem månader kvar tills jag ska börja jobba igen. Tänkte att jag ville muntra upp mig lite så jag och lillsnupp tog även en sväng förbi Ikea och klämde på mattan som jag vill ha till vardagsrummet. Den är så fin, men det var helt omöjligt att få med sig den och barnvagn. Jag brukar inte ge upp men jag gick bet denna gång.

Min älskade matta <3

Min älskade matta <3

När jag kom hem så ville jag ha upp den stora bilden ovanför soffan och där hängde vår New york tavla. Det är synd att den bara ska stå på en vind så jag slängde ut den på blocket och då åkte även humidoren ut för försäljning, Jag tänkte blir det sålt så blir det och då är mattan gratis 🙂 Humidoren blev såld redan samma kväll och skeppades iväg till Oskarshamn i fredags och tavlan hämtades idag av ett ungt jättelyckligt par 🙂

Det har bott hos oss i säkert fem år men har nu flyttat, 300 pix in och utrymmessparar gör vi :)

Den har bott hos oss i säkert fem år men har nu flyttat, 300 pix in och utrymmessparar gör vi 🙂

Den var superfin i cederträ men vi röker inte och den var lite för stor för att ha en bra placering hemma hos oss

Den var superfin i cederträ men vi röker inte och den var lite för stor för att ha en bra placering hemma hos oss

Här packas den ner, jag linda in den i filtar och annat mjukt jag hitta. Hoppas att den håller heka vägen ner till Oskarshamn, 700 pix in till oss

Här packas den ner, jag linda in den i filtar och annat mjukt jag hitta. Hoppas att den håller heka vägen ner till Oskarshamn, 700 pix in till oss.

I fredags hade vi tänkt att åka till Falun och se stafetten men vädret var inte riktigt helt mysigt när man ska ha barnvagn och hund med sig så vi njöt av den hemma istället. Men vi tog en tripp förbi Ikea och köpte matta och sedan tog vi en sväng ner till Nacka där jag hade hittat en matta för 600 kr som var i helt rätt storlek och mönster till matsalsbordet. Superfin var den så den fick flytta hem till oss. Tyvärr har jag inte hunnit fota hur de blev men det kommer imorgon för det ska bli lite sol på förmiddagen. På fredagkvällen så åkte Fredrik och spelade lite kort medans jag hade vår granne över på ett glas vin. Det var supermysigt och klockan hann bli 01:30 innan hon gick hem 🙂

I lördags hittade jag jättefina tulpaner på Statoil, 50 st för 149 kr. De blev fyra fina buketter till alla våra bord 🙂

50-pack tulpaner i vitrosa

50-pack tulpaner i vitrosa

Det här blev lite coolt. Jag skulle vilja hitta en bra tulpanvas, helst en rund. Tror jag har hittat en perfekt på Mio. Ska svänga förbi där i veckan.

Det här blev lite coolt. Jag skulle vilja hitta en bra tulpanvas, helst en rund. Tror jag har hittat en perfekt på Mio. Ska svänga förbi där i veckan.

På kvällen bjöd vi över Cissi och Björn på middag och vi tittade även på spektaklet, alltså mello. Den var helt ok, jag gillade Måns Z låt riktigt mycket. Den var inte vad jag hade förväntat mig. På kvällen kollade jag igenom mitt Instagram och kunde konstatera att det verkligen hänt saker där. Helt plötsligt så är det över 200 följare och inte bara sådana som man känner utan mycket folk som inte är svenska. Så jag började för ett tag sedan att skriva fotoutmaningen på engelska och det tickar in ett par följare varje dag. Jätteroligt! Så igår gjorde jag ett kollage av några av de bilder som fått fler än 30 gilla. För en månad sedan snittade jag ty 12-14 gilla per bild så det känns jättekul. Jag lägger ju ner ganska mycket tid numera på denna blogg och mitt Instagramkonto sådet känns extra roligt att andra faktiskt gillar det jag gör. Så tack så mycket till er <3

Hej då february! Nu blir det vår och ljusare ute :)

Hej då february! Nu blir det vår och ljusare ute 🙂

Idag har det förutom en spännande 5-mil bjudits på en ganska kall och blåsig promenad men jag ville testa och fota min älskling. Jag behöver öva på manliga porträtt men vi garvade mest och han var ju inte helt bekväm framför kameran. Den finaste bilden kommer upp imorgon. Varför får ni veta då <3

-Håll kragen Älskling!  -Öööh så här  HAHAHA

-Håll kragen Älskling!
-Öööh så här
HAHAHA

Han är så jäkla fin, min älskade make och själsfrände

Han är så jäkla fin, min älskade make och själsfrände!

Nu blir det räksmörgås, Amazing race och skriva tackkort. Trevlig söndag!

Kram Anneli