Jag har en böjelse, jag är tokig i att källsortera. Fredrik skrattar numera när jag plockar upp sopor ur sopkorgen som egentligen ska ner i mina kärl. Nu har ju vi plats tack vare vår tvättstuga men jag tror att fler skulle källsortera om man bara fixar till det lite. Själv har jag fina kärl från Ikea i plast som är lätta att göra rena och sedan hittade jag dessa snygga skyltar på Gekås i Ullared. Helt enkelt roligare att sortera.

källsortera

skyltSen är det den lilla detaljen med tömning, man måste ju åka iväg med det till insamlingen. Vi fyllde upp bilen idag och det tog allt som allt 10 min. 10 min i månaden som gör att vi sparar drygt 1000kr per år i sophämtning och en god gärning för miljön.

sorteraEftermiddag och kväll har jag lagt på hemsidan för mitt framtida företag, Holmarn photography. Just nu hatar jag en viss blogglevererantör men jag får be min bästa Ullis om hjälp…. Igen! Tur att hon kan tolka grekiskan som kodning är enligt mig. Jag har även fixat mina bidrag till Fotosidans master, det är deltävling nummer två nu. Bjuder på en av bidragen här nedan.

fototävlingKram Anneli