Idag skulle Cissi operera första handen. Knasan funderade på att köra med då jag nej! Så kl 09 imorse stod jag utanför deras hem med mina två vilddjur/assistenter 🙂 Det passade ganska bra eftersom jag behövde åka in till Scandinavien photo och lämna in Nick (min älskade Nikon) på rengöring. Det blir som en liten mörk fläck i mitten av toppen på varje bild. Jag har gjort rent objektiv och det jag vågar röra på kameran men det är fortfarande kvar. Oerhört enerverande att behöva redigera bort på varje bild, framförallt de ljusa. Jag passade även på att åka förbi Crimson, ett stort tryckeri och fotolabb. Jag har fått en beställning på en tavla så jag ville kolla de olika framkallningssätten.

(null)
Sen var det järnet tebax till Danderyd. Cissi hade sagt att hon endast skulle få lokalbedövning så vi gissade väl max två timmar. Det blev betydligt längre än så. Å jag är ju så dum, skulle ju helt enkelt åkt upp till Mörby centrum istället för att sitta utanför förlossningen (dagkirurgin ligger i huset brevid) i två timmar. Men lite aktion fick man ju. Det kom en bil insladdande och ut kommer ett helt förlossningsteam. Killen bara droppar bilen och springer efter frugan som snabbt rullas in med hjälp av en rullstol, lätt frustande. Jag tror att det tog ca 30 min. Sedan kom han ut med ett brett leende och parkera om bilen in godan ro. Det var jäkligt bråttom där kan man ju säga 😉

(null)

(null)
När man har tråkigt kan man ju ta selfies 😉 Är inte så kär i dubbelhakan men men det är ju så jag ser ut. Operation ta bort fettet och bygga muskler påbörjas med allvar på måndag 😉 nä nu blir det bingen. Sov sött!
Kram Anneli