Jag har länge funderat hur jag vill skriva i framtiden. Det enda jag varit säker på är att jag vill skriva, men jag har haft lite svårt att få ihop mina alla sidor,konton och hundra järn i elden som jag alltid har. Nu efter månader av planering är det äntligen dax att börja smyglansera den första delen – Lilla familjen Holm. Den här bloggen kommer leva kvar för familj och vänner ska kunna följa vår vardag med barnen, man kan nog förvänta sig ett inlägg i vecka som för vår skull skall vara en slags digital dagbok om vårt liv och resa. Inom kort kommer vi flytta in i vårt drömhus och vi vill så gärna spara denna resa här på bloggen.


Om ni vill se bilder från vår vardag så får du gärna dyka in och följa vårt instakonto, jag hade som mål att lägga upp en bild om dagen i juni men det var så kul så nu kör jag juli med ? så ge oss gärna en kommentar eller 2.

Nu ska det nattas små troll! Massa kärlek!