Normalt sett hade detta inlägg inte skrivits eftersom jag hade mått så dåligt över att inte presenterat i fredags, lördags och söndags. Men nu för tiden är jag snällare mot mig själv och framförallt så tycker jag detta är riktigt roligt att skriva. Så nu kommer en kort sammanfattning från dessa tre dagar. I fredags var jag och lillsnupp i centrum för att handla lite mysmiddag till kvällen. Det blev torskrygg med bacon och kaprisströssel, rödvinsås och potatismos. Cissi lagade det när vi hade middag och det var så otroligt gott. Receptet hittar du här I centrum sprang vi på bonusmormor och gammelfarmor så det blev en fika innan shoppingen.
gammelfarmorPappa kom hem lite tidigare så vi lagade mat tillsammans, något som vi nästan alltid gör i Casa de Holm. Vi drack en jättegod Bourgogne till matlagningen och middagenPappa kom hem lite tidigare så vi lagade mat tillsammans, något som vi nästan alltid gör i Casa de Holm. Vi drack en jättegod Bourgogne till matlagningen och middagen.
middagSom vilken finmiddag som helst så byter man ju om, jag och lillsnupp matcha varann i bruna toner.
bruntLördagen gick i framtidsplanernas tecken. Håller på och kokar ihop drömmar med en kompis. Förhoppningsvis kan vi presentera vad i slutet av veckan. Söndagen fortsatte med makarna och inviga dem i planerna. Det känns så spännande och roligt. På kvällen hade jag en lite annorlunda fotografering, var riktigt roligt men svårt med så mycket rörelse.
thaiVäl hemma blev det ett bad, som jag har längtat, det är över 11 veckor sen. Alldeles för länge för en badälskare som mig. På paddan rullade en av favvosporterna, amerikansk fotboll från NFL. Så kul att titta på synd att tiderna inte riktigt är kompatibla med Olivias.
badIdag har mest handlat om näsdukar, alvedon, nässpray, halstabletter och myskläder.
Kram Anneli