Igår var jag med lilla Penny till husläkaren Sandra, (som för övrigt var helt underbar med barn ❤️) hon har haft diarré i 2 v och nu borde det gått över. Jag är en rätt avslappnad mamma och oroar mig inte så mycket i onödan men när jag på Apoteket i förrgår bad om hjälp fick jag Du-borde-gå-till-doktorn-blicken ? så igår morse bokade vi in en tid via 1177, så smidigt!

Hon somnade i soffan vid 9:30 i sedvanlig Holm-stil med rumpan upp i vädret ?

Vi hann knappt komma in innan solstrålen charmade personalen. Krampaktigt höll hon i sin rosa Ior (snälla Gud låt den aldrig försvinna eller gå sönder ??) och tittade med sina enorma blå dockögon på kvinnan i receptionen som genast sprang och hämta en miniIor till Penny. Hon kommer bli odrägligt bortskämd som hennes moster Carro (som var minsting i 8 år med) var ?

MiniIor var perfekt i storlek

Vi fick iaf träffa Dr Sandra som undersökte en lite tyst och fascinerad Penny. Hon beskrev tålmodigt och pedagogiskt vad ett stetoskop är trots att Penny inte ens är 2 och förmodligen inte förstod många av orden men jag blev så lycklig, för hon undersökte henne och inte mig, hon förklarade för henne istället för att prata över hennes huvud till mig. Love Love Love på den ❤️ Hon lyssnade och klämde i mängder på den lilla magen och konsulterade en kollega innan vi bestämde att ta en snabbsänka innan några fler beslut skulle tas. Jag blev nervös direkt, blodprov på en liten…. hur då? Jag är ju så van och springer ofta på labb men den här lilla? Mammahjärtat blödde direkt.

Vi kom in och hade sån tur för vi fick en av mina favoriter på Labbet, och det var samma här. Hon berättade för Penny vad hon skulle göra och under tiden hon gjorde det. Å jag kan bara säga att stoltheten jag kände när hon bara fascinerat studerade allt som hände och inte ett pip, ryck eller skräck kom ur denna lilla tös. Hon kanske kommer jobba inom vården en dag, jag vet att jag skulle bli mäkta stolt över henne. Som avslutning fick hon ett litet plåster och ett uggleklistermärke för tapperhet.

Det enda hon störde sig på var plåstret ?

Väl tillbaka hon husläkaren fick vi vänta i Max 10 minuter innan vi fick komma tillbaka in Dr det visade sig att liten hade en lite förhöjd sänka så vi bestämde att gå hem och avvakta till fredag/måndag. Skulle det inte bli bättre ska vi komma tillbaka med ett avföringsprov för ytterligare utredning. Så vi åkte hem igen och myste (Penny busade mest) i soffan och väntade in kl 16 för att hämta storasyster.

Denna lilla docka, hur hon håller mitt hjärta i sina små händer.

Idag kan vi iaf konstatera att vi inte behöver åka tillbaka till husläkaren på fredag. Äntligen har magen börjat bli bättre, dock är hon väldigt förkyld så vi får se om det blir förskola imorgon eller ej. Jag hoppas bara att hennes lilla mage ska bli bättre, det är så jobbigt när de små är sjuka. Nåja, slutet gott, allting!

Kramar Anneli

PS. Vad tycker du om nya layouten och färgerna? Jag är lite kär ?✌?