Idag hade Fredrik stora däckbytardagen. Så nu har både jag och mormor vinterdäck på bilarna. Nu ska det dock bli varmare igen. Enligt vädret så kommer det enligt prognoserna fortfarande vara sommar i södra Sverige. Det är inte som det borde vara, vi måste ta bättre hand om moder jord. Imorgon kommer bevis på att jag gör ett litet bidrag för en hållbar framtid för Olivia.
Olivia och jag hämtade upp Caroline och Johan för en tripp till Ljusterö. Vi ville åka till farfar och syster Sofias grav samt fika hos farmor. Vår farmor är en riktig rivig dam i sina bästa år. Hon bakar fortfarande bullar, bor kvar i sitt lilla torp och öser en stor skopa kärlek över oss när vi ses ❤️

farmorGravbesöket bjöd på en hel del regn men så vackert det är. Ska fota kyrkan en dag då det är bättre väder. Den är så otroligt vacker i sin enkelhet. Här har jag och mina systrar konfirmerats och i februari kommer Olivia döpas i vår familjs dopklänning. Hon blir flicka nummer sju som döps i den klänningen, jag var nummer ett.

gravenNu ligger vi alla fyra i soffan och slappar! Riktigt skön lördag!

Kram Anneli