FotografAnneliHolm | Fotoutmaning | Familj | Lilla familjen holm

070 – Ett steg i taget
Jag köpte ett macro av min bästa vän Ullis i höstas. Jag tog några kort och har tagit lite närbilder med den när jag fotat småttingar. Men jag har liksom inte blivit kompis med den, den zoomar och det händer liksom inget. Därför har jag bestämt att ta de flesta korten under det här årets utmaning med det objektivet så jag lär mig det, ett steg i taget ? Det här min julklapp till mig själv, ett par Beats studio hörlurar. Jag testade dem på Apple store i Täby med inställningen ”Så jäkla bra kan det inte låta så det är värt pengarna” Jag hade fel, jag blev helt kär men jag skulle ändå aldrig kunna betala det priset. Två dagar senare hittar jag exakt likadana på Blocket, för en 1/3 av priset, dessutom bodde han 8 minuter bort. Då kunde jag inte låta bli